Solar Park Lorentz
Follow us on TwitterLike us on FacebookFollow us on PinterestGoogle+

Uporabne povezave

Na strani so objavljene povezave do spletnih strani na temo fotovoltaika. Če poznate še kakšno uporabno stran prosim pošljite povezavo na info@domsolar.com in dodali jo bomo na spisek v pomoč ostalim obiskovalcem.

Slovenija

Informacije o solarni energiji

Agencija za prestrukturiranje energetike (ApE)

Tehnološka platforma za fotovoltaiko

Razpisi za Financiranje (nepovratna sredstva, krediti)

Ekološki sklad Republike Slovenije

Tujina

European Photovoltaic Industry Association (EPIA)

Solarna energija

Pvresources.com

Refocus

Der Solarserver

 

Otočna sončna elektrarna

Ste upravnik planinskega doma, imate vikend ali jadrnico? Imate že sončno elektrarno za proizvodnjo elektrike? Če je vaš odgovor na slednje vprašanje negativen morate obvezno prebrati tekst do konca.

Elektrika gre lahko tudi z vami na dopust! Omislite si sončno elektrarno, ki bo proizvajala dovolj elektrike za vse kar potrebujete. Akumulatorji bodo vedno polni in končno boste lahko v miru poslušali radio, brez prizvoka generatorja. O vsem skupaj boste imeli dober občutek, saj ste naredili nekaj koristnega za okolje.

Razmislite o napravah, ki bi jih želeli imeti priključene na omrežje in pošljite povpraševanje na info@domsolar.com. Če boste z našo ponudbo zadovoljni bo mogoče že v naslednjem mesecu sonce poskrbelo za vaše baterije!

Sončna renta?

Želite izvedeti, kako izkoristiti sončno energijo, prispevati k znižanju emisij ogljikovega dioksida (CO2) in zaslužiti s proizvodnjo električne energije iz obnovljivih virov (OVE)?

Investirajte v omrežni fotovoltaični sistem in postanite lastnik sončne elektrarne.